Mersinde evi taşıma yolları

Mersin haneden haneye nakliyat sektörü son zamanlarda o kadar gelişmiştir ki, nerdeyse müşteriye taleplerini fırmaya anlatması dışında hiçbir görev düşmemektedir. Firmalar , artık teknolojiye yatırım yaptıkları gibi ,ona paralel olarak kadrolarının eğitimine de yatırım yaparak devamlı yenilikçi bir vizyonla hizmet anlayışı sunmaktadırlar. Müşteri memnunıyeti odaklı bir hizmetin ancak eğitimli ve donanımlı personelle sağlanabileceği artık günümüzdeki fırmaların ortak prensibi haline gelmiştir.

Mersin evden eve nakliyatta bir hayli firma, taşınma öncesi haneye expert gönderip bütün bilgileri en ince teferruatına kadar, not alıp ihtiyaç duyulan hesaplamaları yapar. Eşyaların niteliği, hanenizin kaçıncı katta olduğu, camların ne kadar büyüklükte eşyaların çıkmasına müsaade edeceği gibi bilgiler taşınma öncesi rapor muhtevanını oluştururlar.

Haneden haneye nakliyat işleminin ehemmiyetli bir bölümünü da ambalajlama evresi oluşturur. Değişik eşyaların kendine uygun ambalajlama tekniğiyle paketlenmesi , eşyaların zarar görmemesi açısından büyük ehemmiyet taşır. Bu manada balonlu ambalajlama fırmalar arasında popüler olan bır ambalajlama tekniğidir.

Uygun araçlarla teslim adresine kazançlan eşyalar, yeniden tecrübeli personel tarafından uygun bir şekilde araçlardan indirilir. Evvelce belirlenmiş şekilde, raylı asansörlerle etrafa asgari rahatsızlık vericek şekilde istenilen kata çıkarılır. Asansörlü nakliyat sistemleri hem işgücü itibariyle hem de vakit bakımından çok daha ekonomik olmaktadır. Ayrı olarak diğer apartman sakinlerinin hiçbir şekilde rahatsızlık görmemesi yerine da uygun bir taşıma şeklidir.

Mersin haneden haneye nakliyatta yalnızca merkez değil ilçe ve kazalara da firmalar en yüksek kalitede hizmet vermeye devam etmektedir.Şehirlerarası nakliyatında firmaların hizmet dahilinde olduğu bu devirde haneden haneye nakliyat hizmeti veren firmaların vereceği fiyatlar hem evin büyüklüğüne hem de mesafeye göre değişmektedir. Şehir içi vasati 3 gün, şehirlerarası da vasati 7 gün sürebilmektedir.

Standart

Yorum bırakın